Tartaar van gerookte zalm
Tartaar van gerookte zalm

Tartaar van gerookte zalm

Met kruidenolie en crostini

Zalm is een feestelijke kerstklassieker en deze friszure tartaar is een gegarandeerd succes! De vette vis vormt in combinatie met de romige crème fraîche een perfecte start van jouw kerstmenu. Je zult zien dat je gasten na afloop schreeuwen om meer: kom maar op met de rest van het feestmenu!

Allergens:
Fish
Milk
Celery
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

120 g

Koudgerookte zalm

(Contains Fish, Milk)

0.13 unit

Rode ui

½ unit

Citroen

2 bunch

Verse tijm

(May be present Celery)

3 bunch

Verse bladpeterselie

(May be present Celery)

6 leaves

Rode basilicum

(Contains Celery)

¼ unit

Baguette

(Contains Gluten)

2 tablespoon

Crème fraîche

(Contains Milk)

¼ bag(s)

Shisocress

Not included in your delivery

3 tablespoon

Extra vierge olijfolie

1 tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)0 kJ
Calories0 kcal
Fat0 g
Saturated Fat0 g
Carbohydrate0 g
Sugar0 g
Dietary Fiber0 g
Protein0 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps