Briochebrood komt oorspronkelijk uit Frankrijk, vandaar de naam. Dit brood is wat luchtiger en valt daardoor niet zo zwaar op de maag als andere broden. Het is zelfs een beetje te vergelijken met cake!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Potato wedges
25 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains Sesame)
1 piece
Brioche bun
(Contains Milk, Soy, Wheat)
25 g
Teriyaki sauce
(Contains Soy, Wheat)
2 slice
Bacon
½ piece
Kumato tomato
½ piece
[Persian] cucumber
1 piece
Seasoned hamburger
(May be present Soy, Gluten, Egg, Mustard, Celery)
5 g
Ginger paste
100 g
Haricots verts
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Olive oil
½ teaspoon
Sugar
1 tablespoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 koekenpannen.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de teriyakisaus.
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!