Sugarsnaps zijn frisgroene peulvruchten die je geheel kunt eten. Ze zijn ontstaan uit een kruising tussen erwten en peultjes. Sugarsnaps smaken door de aanwezige erwten ook zoeter dan peultjes, vandaar ook de naam.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Potato wedges
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains Sesame)
1 piece
Brioche bun
(Contains Milk, Soy, Wheat)
25 g
Teriyaki sauce
(Contains Soy, Wheat)
2 slice
Bacon
½ piece
Kumato tomato
½ piece
[Persian] cucumber
1 piece
Seasoned hamburger
(May be present Soy, Gluten, Egg, Mustard, Celery)
5 g
Ginger paste
100 g
Sugar snap peas
1 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Olive oil
½ teaspoon
Sugar
1 tablespoon
White wine vinegar
1.5 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
to taste
Salt
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 koekenpannen.
Tip: Sommige sugarsnaps hebben draadjes die je er makkelijk kan aftrekken bij het wegsnijden van de uiteinden.
Weetje: Wist je dat aardappelen supergezond zijn? Ze zijn rijk aan goede koolhydraten, kalium, vitamine C, B6 en B11 en vezels!