Deze vistaco's zouden niet misstaan op een Mexicaanse fiesta! Serveer alles wat je voor de taco's nodig hebt in aparte schaaltjes, zo kan iedereen zelf een taco maken. De mangochutney geeft de taco's een zoet-zure twist. Heb je nog wat over? De vistaco's zijn ook koud erg lekker.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Koolvishaasje
(Contains Fish)
1 teaspoon
Mexicaanse kruiden
1 unit
Tomaat
2.5 g
Verse koriander
(May be present Celery)
½ unit
Limoen
100 g
Wittekool en wortel
40 g
Mayonaise
(Contains Egg, Mustard)
3 unit
Witte tortilla
(Contains Gluten)
20 g
Mangochutney
(Contains Mustard May be present Tree nuts, Peanuts)
½ tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep het koolvishaasje droog met keukenpapier. Besprenkel vervolgens met de olijfolie, wrijf in met de Mexicaanse kruiden en breng op smaak met zout. Bak het koolvishaasje 8 – 12 minuten op een bakplaat met bakpapier in de oven.
Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en snijd de koriander grof.
Pers de helft van de limoen uit en snijd de andere helft in parten. Meng in een kom de witte kool en peen met de mayonaise en 1 tl limoensap per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
Verpak de tortilla's samen in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.
Trek de gebakken koolvis met twee vorken uit elkaar, zodat je kleine stukjes overhoudt.
Serveer de kool-peensalade, koolvis, tomatenblokjes, mangochutney, koriander en limoenpartjes allemaal in losse bakjes, zodat iedereen aan tafel zelf zijn eigen viswrap kan maken.