TEST Mexicaanse vistaco met romige koolsalade
TEST Mexicaanse vistaco met romige koolsalade

TEST Mexicaanse vistaco met romige koolsalade

Belegd met mangochutney, tomaat en koriander

Deze vistaco's zouden niet misstaan op een Mexicaanse fiesta! Serveer alles wat je voor de taco's nodig hebt in aparte schaaltjes, zo kan iedereen zelf een taco maken. De mangochutney geeft de taco's een zoet-zure twist. Heb je nog wat over? De vistaco's zijn ook koud erg lekker.

Allergens:
Fish
Egg
Mustard
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

100 g

Koolvishaasje

(Contains Fish)

1 teaspoon

Mexicaanse kruiden

1 unit

Tomaat

2.5 g

Verse koriander

(May be present Celery)

½ unit

Limoen

100 g

Wittekool en wortel

40 g

Mayonaise

(Contains Egg, Mustard)

3 unit

Witte tortilla

(Contains Gluten)

20 g

Mangochutney

(Contains Mustard May be present Tree nuts, Peanuts)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Calories787 kcal
Energy (kJ)3291 kJ
Fat42 g
Saturated Fat5.4 g
Carbohydrate70 g
Sugar16.6 g
Dietary Fiber8 g
Protein28 g
Salt1.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Paper Towel
Baking Sheet
Parchment Paper
Bowl
Aluminum Foil

Cooking Steps

Vis bereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Dep het koolvishaasje droog met keukenpapier. Besprenkel vervolgens met de olijfolie, wrijf in met de Mexicaanse kruiden en breng op smaak met zout. Bak het koolvishaasje 8 – 12 minuten op een bakplaat met bakpapier in de oven.

Snijden
2

Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en snijd de koriander grof.

Kool-wortelsalade maken
3

Pers de helft van de limoen uit en snijd de andere helft in parten. Meng in een kom de witte kool en peen met de mayonaise en 1 tl limoensap per persoon. Breng op smaak met peper en zout.

Tortilla's verwarmen
4

Verpak de tortilla's samen in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.

Koolvis scheuren
5

Trek de gebakken koolvis met twee vorken uit elkaar, zodat je kleine stukjes overhoudt.

Serveren
6

Serveer de kool-peensalade, koolvis, tomatenblokjes, mangochutney, koriander en limoenpartjes allemaal in losse bakjes, zodat iedereen aan tafel zelf zijn eigen viswrap kan maken.