Basmatirijst komt oorspronkelijk uit het noorden van India en wordt daar al eeuwenlang gekoesterd om zijn unieke smaak en aroma. Een perfecte toets aan dit recept!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Basmati rice
½ piece
Onion
½ piece
Garlic
⅓ pack
Black beans
1 sachet(s)
Mexican-style spices
100 g
Passata
25 g
Grated Gouda
(Contains Milk)
5 g
Fresh coriander
(May be present Celery)
½ piece
Tomato
½ piece
Avocado
140 g
Corn
25 g
Beetroot tortilla chips
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
Sunflower oil
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle rijst, maar gebruik 2/3. De overige rijst kun je de volgende dag gemakkelijk opbakken met je favoriete groenten.
Weetje: Wist je dat deze maaltijd meer dan 250 gram groente bevat per portie? De passata in dit gerecht wordt ook meegerekend. Deze bevat namelijk ongeveer evenveel vitaminen, mineralen en voedingsvezels als verse groenten.