Door de heek te pocheren - een techniek waarbij je de vis in een vloeistof kookt - geef je het een intensere smaak!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Jasmine rice
1 piece
Skin-on hake fillet
(Contains Fish)
½ piece
Garlic
25 g
Chopped onion
5 g
Ginger paste
50 g
Pre-cut green beans
(May be present Celery)
5 g
Fresh coriander
(May be present Celery)
½ pack
Chopped tomatoes
50 milliliters
Coconut milk
½ sachet(s)
Peruvian-style spice mix
½ sachet(s)
Curry powder
(Contains Celery, Mustard)
½ tablespoon
Sunflower oil
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ teaspoon
Sugar
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat tomaten uit blik bijna net zoveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten? Bij elkaar opgeteld bevat dit gerecht meer dan 250 gram groente!