Truffelorzo met doradefilet en paddenstoelen
Truffelorzo met doradefilet en paddenstoelen

Truffelorzo met doradefilet en paddenstoelen

met Parmigiano Reggiano en rucolasalade met peer

Peren zijn niet alleen heerlijk, maar ook voedzaam! Ze zitten boordevol vezels, vitamine C, en kalium, wat goed is voor je spijsvertering, immuunsysteem en bloeddruk.

Allergens:
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Vis

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time30 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ piece

Garlic

½ piece

Onion

1 piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Melk (inclusief lactose))

5 g

Fresh flat leaf parsley

(May be present Selderij)

75 g

Orzo

(Contains Tarwe May be present Lupine, Ei, Mosterd, Soja)

8 milliliters

Truffle-style olive oil

½ piece

Pear

20 g

Arugula

1 piece

Bream fillet with skin

(Contains Vis)

175 g

Pre-cut ​​mushroom mix

Not included in your delivery

1.5 tablespoon

[Plant-based] butter

½ tablespoon

Olive oil

½ teaspoon

Mustard

½ tablespoon

Extra virgin olive oil

1 teaspoon

Balsamic vinegar

175 milliliters

Low sodium mushroom or vegetable stock

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3945 kJ
Calories943 kcal
Fat53 g
Saturated Fat21.1 g
Carbohydrate72.9 g
Sugar14.6 g
Dietary Fiber14.4 g
Protein42.9 g
Salt1.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Wok or sautépan with lid
Tall-Sided Pan
Paper Towel
Salad Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Bereid de bouillon. Pers de knoflook of snijd fijn. Snipper de ui. Rasp de Parmigiano Reggiano grof. Snijd de verse bladpeterselie fijn. Verhit 1/2 el olijfolie en 1/2 el roomboter per persoon in een wok of hapjespan met deksel op laag vuur. Fruit de ui en knoflook 2 minuten.

Orzo bereiden
2

Verhoog het vuur naar middelmatig, voeg de orzo toe en roerbak 1 minuut (zie Tip). Schenk de bouillon over de orzo en kook de orzo, afgedekt, in 10 - 12 minuten op laag vuur droog. Schep regelmatig om. Voeg eventueel extra water toe als de orzo te droog wordt.

Tip: Heb je witte wijn in huis? Blus de orzo dan eerst af met een scheutje witte wijn.

Paddenstoelen bakken
3

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de paddenstoelen 5 - 6 minuten. Meng de gebakken paddenstoelen, olijfolie met truffelaroma, de helft van de geraspte Parmigiano Reggiano en de helft van de bladpeterselie door de orzo. Breng op smaak met peper en zout.

Vis bakken
4

Dep de visfilet droog met keukenpapier. Verhit in de koekenpan van de paddenstoelen 1/2 el roomboter per persoon op middelhoog vuur. Bak de vis 2 – 3 minuten op de huid en 1 – 2 minuten aan de andere kant. Breng op smaak met peper en zout.

Salade maken
5

Maak ondertussen in een saladekom een dressing van per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie, 1 tl zwarte balsamicoazijn en 1/2 tl mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in dunne plakken. Meng vlak voor serveren de rucola en de peerplakjes door de dressing. 

Serveren
6

Verdeel de orzo over diepe borden. Leg de vis erop en garneer met de overige bladpeterselie en de Parmigiano Reggiano. Serveer de salade met peer ernaast.