Het voordeel van verse udonnoedels is dat ze snel klaar zijn en daarom in de saus meegekookt kunnen worden - zo nemen ze alle smaken op van dit eenpansgerecht.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
80 g
Shrimp
(Contains Crustaceans)
100 g
Fresh udon noodles
(Contains Gluten, Wheat)
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
20 milliliters
Ketjap manis
(Contains Soy, Wheat)
200 g
Vegetable mix with cabbage
(May be present Celery)
½ piece
Garlic
5 g
Fresh coriander & mint
20 g
Salted peanuts
(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)
½ sachet(s)
Nasi-bami spice mix
¼ piece
Lime
½ teaspoon
Flour
1 tablespoon
Sunflower oil
1 tablespoon
Water
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten, maar wel rijk zijn aan eiwitten en calcium?