Udonnoedels met kip in zoete Aziatische saus
Udonnoedels met kip in zoete Aziatische saus

Udonnoedels met kip in zoete Aziatische saus

met champignons en komkommer

LET OP: Door beperkingen in de leveringen is de zoete Aziatische saus in sommige boxen vervangen door Thaise wokpasta.

Controleer voor je begint met koken ALTIJD de allergeneninformatie op de verpakking van de ingrediënten.

De bereidingswijze verandert hierdoor niet. Houd wel goed in de gaten of het geheel niet te droog wordt - voeg eventueel wat extra bouillon toe in stap 3.

Allergens:
Gluten
Soy
Tree nuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

125 g

Champignons

1 unit

Bosui

½ unit

Knoflookteen

1 cm

Verse gember

100 g

Kipfilethaasjes

¼ unit

Komkommer

35 g

Zoete Aziatische saus

(Contains Gluten, Soy)

200 g

Verse udonnoedels

(Contains Gluten)

5 g

Cashewstukjes

(Contains Tree nuts May be present Peanuts, Sesame)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Zonnebloemolie

50 milliliters

Kippenbouillon

½ tablespoon

Ketjap manis

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2471 kJ
Calories591 kcal
Fat11 g
Saturated Fat1.6 g
Carbohydrate85 g
Sugar21.9 g
Dietary Fiber5 g
Protein37 g
Salt3.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Grater
Casserole with Lid

Cooking Steps

.
1

Bereid de kippenbouillon.Snijd de champignons in kwarten. Snijd eventuele grote champignons in zessen.Snijd de bosui in stukken van ongeveer 3 cm lang. Halveer ze eventueel in de lengte als ze erg dik zijn.Rasp de gember. Pers de knoflook of snijd fijn.

.
2

Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een grote hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de knoflook, gember, en kipfilethaasjes 1 - 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.Voeg de bosui en champignons toe en bak 5 - 6 minuten met het deksel op de pan.Halveer ondertussen de komkommer in de lengte. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd vervolgens in halve maantjes van maximaal 1/2 cm dik.

.
3

Voeg de bouillon, de Aziatische saus en de ketjap toe aan de kip en groente (zie TIP). Laat het geheel nog 4 - 5 minuten, onafgedekt, zachtjes koken.Voeg de laatste 2 minuten de udonnoedels en komkommer toe. Breng op smaak met peper en zout.

.
4

Verdeel de noedels, kip en groente over de borden.Garneer met de cashewstukjes.