Vegetarische bami met omeletreepjes
Vegetarische bami met omeletreepjes

Vegetarische bami met omeletreepjes

Een Oosters gerecht met groenten

Je kunt in plaats van een omelet ook een roerei maken en door het gerecht mengen.

Allergens:
Gluten
Egg
Soy
Peanuts
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Sjalot

½ unit

Gele paprika

200 g

Snijbonen

70 g

Noedels

(Contains Gluten)

1 unit

Ei

(Contains Egg)

1 unit

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

10 g

Pinda's

(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Zonnebloemolie

1 tablespoon

Ketjap manis

drizzle

Melk

(Contains Milk)

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories604 kcal
Energy (kJ)2527 kJ
Fat21 g
Saturated Fat4 g
Carbohydrate91 g
Sugar0 g
Dietary Fiber12 g
Protein22 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid
Wok with Lid
Bowl

Cooking Steps

1

Breng 400 ml water per persoon aan de kook in een pan met deksel.

Snijd de paprika in blokjes.
2

Snipper de sjalot en snijd de paprika in blokjes.

Voeg als laatst de paprika toe.
3

Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de sjalot 2 minuten op laag vuur. Voeg de snijbonen en 3 el water per persoon toe, zet het vuur hoger, en stoof afgedekt 8 minuten. Voeg na 4 minuten de paprika toe.

4

Kook ondertussen de noedels, afgedekt, 3 – 4 minuten in de pan met deksel en giet af. Spoel af met koud water en laat uitlekken.

Bak 1 omelet per persoon.
5

Kluts de eieren met een scheutje melk en peper en zout in een kom. Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan en bak 1 omelet per persoon.

6

Voeg de noedels toe aan de wok of hapjespan met groenten. Breng op smaak met de sojasaus en ketjap en verhit nog 1 minuut.

Serveer de bami met de omeletreepjes en de pinda's
7

Snijd de omelet in reepjes. Verdeel de bami over de borden en serveer met de omeletreepjes en de pinda’s.