Je kunt in plaats van een omelet ook een roerei maken en door het gerecht mengen.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Sjalot
½ unit
Gele paprika
200 g
Snijbonen
70 g
Noedels
(Contains Gluten)
1 unit
Ei
(Contains Egg)
1 unit
Sojasaus
(Contains Gluten, Soy)
10 g
Pinda's
(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)
1 tablespoon
Zonnebloemolie
1 tablespoon
Ketjap manis
drizzle
Melk
(Contains Milk)
to taste
Peper en zout
Breng 400 ml water per persoon aan de kook in een pan met deksel.
Snipper de sjalot en snijd de paprika in blokjes.
Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de sjalot 2 minuten op laag vuur. Voeg de snijbonen en 3 el water per persoon toe, zet het vuur hoger, en stoof afgedekt 8 minuten. Voeg na 4 minuten de paprika toe.
Kook ondertussen de noedels, afgedekt, 3 – 4 minuten in de pan met deksel en giet af. Spoel af met koud water en laat uitlekken.
Kluts de eieren met een scheutje melk en peper en zout in een kom. Verhit de overige zonnebloemolie in een koekenpan en bak 1 omelet per persoon.
Voeg de noedels toe aan de wok of hapjespan met groenten. Breng op smaak met de sojasaus en ketjap en verhit nog 1 minuut.
Snijd de omelet in reepjes. Verdeel de bami over de borden en serveer met de omeletreepjes en de pinda’s.