Vegetarische bao buns met portobello
Vegetarische bao buns met portobello

Vegetarische bao buns met portobello

met soja-omelet en zoetzure salade

Warm jij de bao buns op in een stoommandje? Gebruik dan kleine velletjes bakpapier zodat de bao's niet aan elkaar plakken.

Allergens:
Gluten
Soy
Egg
Peanuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Komkommer

100 g

Rodekool en wortel

(May be present Celery)

1 unit

Portobello

¼ sachet(s)

Zoete Aziatische saus

(Contains Gluten, Soy)

1 unit

Ei

(Contains Egg)

½ sachet(s)

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

5 g

Pinda's

(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)

3 unit

Bao-broodje

(Contains Gluten)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Zonnebloemolie

2 tablespoon

Wittewijnazijn

1 teaspoon

Suiker

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2504 kJ
Calories599 kcal
Fat18 g
Saturated Fat4 g
Carbohydrate86 g
Sugar19 g
Dietary Fiber5 g
Protein21 g
Salt4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Large Bowl
Wok or sautépan
Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden.Snijd de komkommer in staafjes van ongeveer 3 cm lang en 1/2 cm breed, zodat ze goed in de bao bun passen. Meng de rodekool en wortel met de komkommer in een grote kom met de wittewijnazijn en de suiker.Snijd de portobello in repen.

Portobello bakken
2

Verhit 1/4 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan op middelhoog vuur en bak, wanneer de olie goed heet is, de portobello 4 - 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Voeg 1/4 zakje zoete Aziatische saus per persoon toe, schep goed om en draai het vuur laag. Houd warm tot serveren.

Omelet bakken
3

Klop ondertussen het ei los in een kom met de sojasaus en 1 el water per persoon. Verhit 1/4 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op hoog vuur en bak één dunne omelet per 2 personen. Vouw de soja-omelet dubbel wanneer het ei gaar is en breng op smaak met peper en zout. Snijd vervolgens in 2 punten per persoon.Hak ondertussen de pinda's fijn.

Serveren
4

Bak de bao buns 1 - 2 minuten in de oven.Verdeel de bao buns over de borden. Laat iedereen aan tafel zijn broodjes vullen met de omelet, de portobello, de pinda's en een beetje zoetzure groente. Serveer de overige zoetzure groente als een salade.