Je brengt deze vegetarische curry op smaak met een Afrikaanse kruidenmix. Deze mix bestaat onder andere uit venkelzaad, kurkuma, komijn en kaneel.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Jasmine rice
½ piece
Garlic
½ piece
Onion
½ sachet(s)
African-inspired spice mix
¼ sachet(s)
Yellow curry spices
150 g
Cauliflower florets
10 g
Salted almonds
125 g
Organic Greek yogurt
(Contains Milk)
¼ piece
Red chili pepper
¼ can
Chickpeas
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
50 milliliters
[Plant-based] milk
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
1.5 tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Tip: Houd jij van pittig en heb je chilivlokken in huis? Voeg ze dan bij deze stap naar smaak toe.
Weetje: Bloemkool is rijk aan calcium voor sterke botten en tanden, vitamine C voor de weerstand, kalium voor een gezonde bloeddruk en vezels voor gezonde darmen.