De bieten-tortillachips zijn nieuw in je box! Ze zijn smaakvol, knapperig en bovendien een lust voor het oog.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Veggie burger
50 g
Beetroot tortilla chips
40 g
Avocado dip
25 g
Grated mature cheese
70 g
Corn
½ piece
Red onion
1 piece
Carrot bun
½ piece
Tomato
½ tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaat in plakken. Snijd de ui in halve ringen. Laat de mais uitlekken in een vergiet.
Tip: Wist je dat groenten in blik, zoals mais, ook bijdragen aan je groenteninname? Daarnaast is mais is een goede bron van magnesium - belangrijk voor de vorming van bot en spieren.
Leg de tortillachips in een ovenschaal. Verdeel de mais en geraspte belegen kaas over de chips. Bak 6 minuten in de oven, of tot de kaas gesmolten is. Bak tegelijkertijd het broodje in de oven naast de ovenschaal.
Tip: Wil je je burger nog lekkerder maken? Houd dan de helft van de kaas apart en verdeel deze over de hamburgers in stap 4.
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de ui 2 minuten. Voeg de vegetarische burger toe en bak 2 - 3 minuten per kant.
Snijd het broodje open en besmeer de onderste helft met 1 el avocadodip per persoon. Beleg het broodje met de tomatenplakjes, een deel van de rode ui en 1 vegetarische burger per persoon. Serveer de nachoschotel met de overige rode ui en avocadodip.