Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus

Vegetarische hamburger op brioche met whiskeysaus

met oude kaas en tomaat

Deze vegetarische burger maakt het erg makkelijk om een stukje vlees te laten liggen. Dit is zowel goed voor jou als voor het milieu!

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Veggie burger

2 piece

Brioche bun

50 g

Radicchio & iceberg lettuce

1 piece

Beef tomato

60 g

Cocktail sauce

75 g

Chopped ​​red onion

50 g

Grated aged Gouda

Not included in your delivery

½ tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Energy (kJ)3009 kJ
Calories719 kcal
Fat48.3 g
Saturated Fat21.4 g
Carbohydrate43.3 g
Sugar8.1 g
Dietary Fiber7.5 g
Protein25.6 g
Salt2.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Fryingpan with lid
Small Bowl

Cooking Steps

1

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de vegetarische hamburger 2 - 3 minuten per kant. Verdeel de laatste 2 minuten de geraspte oude kaas over de hamburger en dek de pan af zodat de kaas smelt.

2

Snijd de hamburgerbol open en grill de binnenkant van de gehalveerde bollen 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.

3

Snijd de vleestomaat in dunne plakken. Meng in een kleine kom de gesnipperde rode ui met de whiskeysaus.

4

Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met de whiskeysaus. Leg de hamburger op de onderste helft van de bol, gevolgd door de plakken tomaat. Verdeel de radicchio en ijsbergsla erover en maak af met de bovenkant van de hamburgerbol.