Picadillo wordt traditioneel bereid in Latijns-Amerika van gehakt, tomaten, rozijnen en olijven. Vandaag serveer je een vegetarische variant op dit gerecht!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Garlic
½ piece
Bell pepper
½ sachet(s)
Mexican-style spices
⅓ pack
Lentils
10 milliliters
Worcestershire sauce
(Contains Gluten, Barley, Mustard, Soy)
10 g
Raisins
(May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
2.5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present Celery)
⅓ pack
Diced tomatoes with garlic & onion
25 g
Greek-style cheese
(Contains Milk)
½ piece
Onion
20 g
Leccino olives
75 g
White long grain rice
¼ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wist je dat linzen van alle peulvruchten het meeste ijzer bevatten? Daarnaast zijn ze een goede bron van vezels, eiwitten en andere mineralen zoals magnesium en kalium. Kalium helpt bij het behouden van een gezonde bloeddruk.