De vegetarische schnitzel is gemaakt van tuinbonen en gekruid met witte peper, paprika en foelie. Een goede bron van ijzer, vitamine B1, eiwitten én vezels.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
250 g
Baby potatoes
½ piece
Red onion
½ piece
Garlic
65 g
Mushrooms
50 milliliters
Cooking cream
(Contains Milk)
1 piece
Veggie schnitzel
(Contains Barley, Soy, Wheat May be present Mustard)
piece
Vegan schnitzel
(Contains Wheat, Barley, Soy May be present Mustard)
2.5 g
Fresh chives
½ piece
[Persian] cucumber
20 g
Arugula & lamb's lettuce
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
½ tablespoon
Olive oil
1 teaspoon
Mustard
¼ piece
Low sodium mushroom or vegetable stock cube
1.5 tablespoon
White balsamic vinegar
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
to taste
Salt and pepper
Tip: Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle krieltjes, maar serveer de helft, met de helft van de mayonaise. De overige krieltjes kun je samen met de mayonaise, yoghurt, azijn, mosterd, honing, sla en meer verwerken in een lunchsalade de volgende dag.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!