.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Seasoned potatoes
1 piece
Garlic
50 g
Chopped onion
150 g
Pre-cut Romano beans
1 piece
Vegetarian schnitzel
5 g
Fresh dill
¼ piece
Lemon
50 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
½ tablespoon
[Plant-based] butter
1 tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de gekruide opbakaardappelen 10 - 14 minuten. Schep regelmatig om.Pers de knoflook. Snijd de citroen in parten.
Verhit in een andere koekenpan met deksel 1/2 el roomboter per persoon op middelhoog vuur. Bak de knoflook met de ui en snijbonen 10 – 12 minuten met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit ondertussen 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een derde koekenpan op middelhoog vuur en bak de vegetarische schnitzel 3 minuten per kant.Snijd de dille fijn en meng deze in een kleine kom met de mayonaise.
Verdeel de aardappelen en snijbonen over de borden.Leg op ieder bord een vegetarische schnitzel en serveer de dillemayonaise en parten citroen erbij.