Vegetarische wraps met groenten in hoisinsaus
Vegetarische wraps met groenten in hoisinsaus

Vegetarische wraps met groenten in hoisinsaus

met omeletreepjes, zoetzure komkommer en wortel

Wist je dat pinda's rijk zijn aan vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium draagt bij aan de vorming van botten en spieren.

Tags:
Extra Veggies
Veggie
Allergens:
Wheat
Soy
Sesame

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time25 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

75 g

Green beans

3 piece

Mini tortillas

(Contains Wheat)

½ piece

Bell pepper

25 g

Hoisin sauce

(Contains Soy, Wheat, Sesame)

1 piece

Garlic

¼ piece

Red chili pepper

80 g

Portobello mushroom

½ piece

[Persian] cucumber

10 g

Salted peanuts

½ piece

Carrot

1 piece

Egg

10 milliliters

Soy sauce

(Contains Soy, Wheat)

Not included in your delivery

1.5 teaspoon

Sugar

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

[Plant-based] butter

½ tablespoon

Olive oil

2 tablespoon

White wine vinegar

Nutrition Values

Calories649 kcal
Energy (kJ)2714 kJ
Fat30 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate66 g
Sugar18 g
Dietary Fiber11.6 g
Protein22 g
Salt4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Bowl
Peeler or Cheese Slicer
Casserole
Aluminum Foil

Cooking Steps

Sperziebonen koken
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Schenk een bodempje water in een pan met deksel. Voeg een snufje zout en de sperziebonen toe. Breng afgedekt aan de kook en laat 3 – 4 minuten zachtjes koken. Giet af en spoel af met koud water.

Tip: Je kunt de tortilla's ook zonder oven opwarmen. Bak ze dan kort één voor één in een koekenpan voor serveren.

Groenten snijden
2

Snijd de portobello's in smalle repen. Snijd de paprika in smalle repen. Pers of snijd de knoflook fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn.

Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.

Groenten bakken
3

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur en fruit de knoflook en rode peper 2 minuten. Voeg de paprika, sperziebonen en portobello toe en bak 6 - 7 minuten. Voeg de hoisinsaus toe en verhit nog 1 minuut. Kluts ondertussen de eieren in een kom, voeg 1 tl sojasaus per persoon toe en meng met een vork door elkaar. Verhit de roomboter in een koekenpan, giet het eimengsel erin en bak per 2 personen 1 omelet. Snijd de mini-komkommer in blokjes. Snijd met een dunschiller of kaasschaaf dunnen linten van de peen. Meng vervolgens de komkommer en peen in een kom samen met per persoon 2 el witte wijnazijn, 1 1/2 tl suiker, peper en zout.

Tip: Ei is, naast vette vis, een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.

Serveren
4

Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 5 minuten in de oven. Hak de pinda's fijn. Snijd de omelet in reepjes. Vul de tortilla's met de gebakken groenten en verdeel wat zoetzure komkommer en wortel erover. Besprekel de overige sojasaus erover en garneer met de pinda's. Serveer de overige zoetzure komkommer en wortel ernaast.