Picadillo wordt traditioneel bereid in Latijns-Amerika van gehakt, tomaten, rozijnen en olijven. Vandaag serveer je een vegetarische variant op dit gerecht!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Garlic
½ sachet(s)
Mexican-style spices
½ can
Lentils
10 milliliters
Worcestershire sauce
(Contains Gluten, Barley, Mustard, Soy)
15 g
Olives & capers
10 g
Raisins
(May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
75 g
White long grain rice
2.5 g
Fresh flat leaf parsley
⅓ pack
Diced tomatoes with garlic & onion
50 g
Greek-style cheese
(Contains Milk)
½ piece
Onion
1 piece
Carrot
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Let jij op je zoutinname? Garneer de maaltijd met de helft van de witte kaas. De overige kaas kan lekker in een lunchsalade de volgende dag, of garneer je belegde boterham ermee.