Veggie + Protein - Platbroodpizza met gehakt als extra
Veggie + Protein - Platbroodpizza met gehakt als extra

Veggie + Protein - Platbroodpizza met gehakt als extra

met champignons, mozzarella en rucola

Waar heeft rucola 5x meer van dan veel andere groenten? a) calcium, b) vitamine A of c) ijzer (Het juiste antwoord is: a, b én c!)

Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 piece

Onion

165 g

Mushrooms

2 piece

Lebanese flatbread

50 g

Green pesto

½ bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

20 g

Arugula

100 g

Beef-pork mince with Italian herbs

(May be present Egg, Mustard, Celery, Soy, Gluten)

4 milliliters

Truffle-style olive oil

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olive oil

¼ tablespoon

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories622 kcal
Energy (kJ)2603 kJ
Fat48 g
Saturated Fat16.8 g
Carbohydrate9.6 g
Sugar1.5 g
Dietary Fiber5.3 g
Protein35.1 g
Salt1.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
Tall-Sided Pan
Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden. 
  • Snijd de rode ui in halve ringen.
  • Halveer de champignons en snijd de eventuele grotere in kwarten.
Bakken en beleggen
2
  • Verhit 1 el olijfolie per persoon in een koekenpan op hoog vuur en bak het gehakt met Italiaanse kruiden in 2 minuten los.
  • Voeg de champignons en de rode ui toe en bak nog 3 - 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de platbroden over een bakplaat met bakpapier en besmeer met de groene pesto. 
  • Verdeel het gehakt, de champignons en rode ui over de platbroden en scheur de mozzarella erboven klein. 
Rucola aanmaken
3
  • Breng de pizza's op smaak met peper en zout en bak de platbroden 6 - 9 minuten in de oven. 
  • Meng de rucola in een kom met 1/4 el extra vierge olijfolie per persoon. Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Verdeel de platbroodpizza's over de borden.
  • Garneer met de rucola.
  • Besprenkel naar smaak met de truffelolie.