Veggie + protein - Platbroodpizza met kipfiletreepjes als extra
Veggie + protein - Platbroodpizza met kipfiletreepjes als extra

Veggie + protein - Platbroodpizza met kipfiletreepjes als extra

met champignons, mozzarella en rucola

Waar heeft rucola 5x meer van dan veel andere groenten? a) calcium, b) vitamine A of c) ijzer (Het juiste antwoord is: a, b én c!)

Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 piece

Onion

165 g

Mushrooms

100 g

Chicken breast strips in Italian marinade

2 piece

Lebanese flatbread

75 g

Green pesto

½ bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

20 g

Arugula

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olive oil

¼ tablespoon

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories423 kcal
Energy (kJ)1771 kJ
Fat23 g
Saturated Fat9.6 g
Carbohydrate10.3 g
Sugar1.4 g
Dietary Fiber5.5 g
Protein40.8 g
Salt1.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Baking Sheet with Baking Paper
Tall-Sided Pan
Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden. 
  • Snijd de rode ui in halve ringen.
  • Halveer de champignons en snijd de eventuele grotere in kwarten.
Beleggen
2
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur en bak de gemarineerde kipfiletreepjes in 3 minuten goudbruin.
  • Voeg de champignons en de rode ui toe en bak nog 3 - 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de platbroden over een bakplaat met bakpapier en besmeer met de groene pesto. 
  • Verdeel de kipfiletreepjes, de champignons en de rode ui erover en scheur de mozzarella erboven klein.
Salade maken
3
  • Breng de pizza's op smaak met peper en zout en bak de platbroden 6 - 8 minuten in de oven. 
  • Meng de rucola in een kom met extra vierge olijfolie, peper en zout.
Serveren
4
  • Verdeel de platbroodpizza's over de borden.
  • Garneer met de rucola.