Veggie + protein - Ravioli met biefstukpuntjes als extra
Veggie + protein - Ravioli met biefstukpuntjes als extra

Veggie + protein - Ravioli met biefstukpuntjes als extra

met sperziebonen, peultjes en oude kaas

Verse ravioli van de pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van bloemkool en beurre noisette.

Allergens:
Milk
Egg
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

125 g

Green beans

¼ sachet(s)

Italian seasoning

120 g

Steak tips

140 g

Ravioli with cauliflower & beurre noisette

(Contains Milk, Egg, Wheat)

50 g

Mangetout

5 g

Pumpkin seeds

(May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

1 piece

Garlic

1 piece

Shallot

¼ piece

Lemon

15 g

Grated aged Gouda

(Contains Milk)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

1.5 tablespoon

[Plant-based] butter

½ tablespoon

Olive oil

Nutrition Values

Calories691 kcal
Energy (kJ)2893 kJ
Fat38.9 g
Saturated Fat20.9 g
Carbohydrate59.6 g
Sugar9 g
Dietary Fiber10.1 g
Protein20.9 g
Salt1.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Pan with Lid
Tall-Sided Pan
Casserole

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de sperziebonen.
  • Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.
  • Meng in een kom per persoon: 1/4 zakje Italiaanse kruiden, 1/2 el olijfolie, peper en zout. Snijd de biefstukpuntjes in stukjes van 1 – 2 cm en meng ze door de marinade.

Tip: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, ijzer en foliumzuur. Kalium houdt je bloeddruk gezond en ijzer en foliumzuur geven je een energiek gevoel.

Koken
2
  • Kook de sperziebonen 7 – 8 minuten in de pan met deksel.
  • Voeg na 2 minuten de ravioli en de peultjes toe. Giet daarna af, spoel af onder koud water en laat uitstomen zonder deksel.
  • Verhit ondertussen een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart.
  • Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen. Pers de citroen uit
Bakken
3
  • Verhit de roomboter in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook en sjalot 1 - 2 minuut. Voeg de biefstukpuntjes met kruiden toe en bak 2 - 3 minuten.
  • Voeg de ravioli, peultjes en sperziebonen toe en schep om. Bak 1 - 2 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. De biefstuk mag nog rosé zijn vanbinnen.

Tip: Wist je dat 1/3 van de ravioli uit bloemkool bestaat? Lekker en voedzaam dus!

Serveren
4
  • Blus de ravioli af met 1 el citroensap per persoon.
  • Verdeel de ravioli met sperziebonen, peultjes en biefstukpuntjes over de borden.
  • Garneer met de oude kaas en pompoenpitten.