Nieuw in je box: smokey ketchup van The Ketchup Project. Een (h)eerlijk product met een mooi verhaal en een bijzondere smaak.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
1 piece
Garlic
½ piece
Bell pepper
½ sachet(s)
Middle Eastern spice mix
125 g
Fresh conchiglie
½ bulb(s)
Mozzarella
(Contains Milk)
125 g
Red cherry tomatoes
200 g
Passata
30 g
Smoky tomato ketchup
2.5 g
Fresh basil
to taste
Salt and pepper
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
½ tablespoon
Olive oil
Verwarm de oven voor op 220 graden. Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de conchiglie en verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de pan.Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de paprika in blokjes.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de paprika en Midden-Oosterse kruiden toe en bak 4 minuten mee. Kook de conchiglie 4 - 5 minuten, en giet daarna af. Scheur ondertussen de mozzarella in kleine stukken en halveer de cherrytomaten.
Meng de cherrytomaten en de passata door de smaakmakers in de hapjespan en verwarm het geheel nog 2 minuten. Schep de conchiglie erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over een ovenschaal en leg de stukjes mozzarella erop. Besprenkel met de smokey tomatenketchup. Bak de ovenschotel 5 minuten in de oven, of totdat de mozzarella is gesmolten.
Pluk de blaadjes van de basilicum en hak ze grof. Verdeel de pasta over de borden en garneer met het basilicum.