Verse conchiglie met mozzarella uit de oven
Verse conchiglie met mozzarella uit de oven

Verse conchiglie met mozzarella uit de oven

met Midden-Oosterse kruiden en smokey tomatenketchup

Nieuw in je box: smokey ketchup van The Ketchup Project. Een (h)eerlijk product met een mooi verhaal en een bijzondere smaak.

Tags:
Veggie
Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ piece

Onion

1 piece

Garlic

½ piece

Bell pepper

½ sachet(s)

Middle Eastern spice mix

125 g

Fresh conchiglie

½ bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

125 g

Red cherry tomatoes

200 g

Passata

30 g

Smoky tomato ketchup

2.5 g

Fresh basil

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

¼ piece

Low sodium vegetable stock cube

½ tablespoon

Olive oil

Nutrition Values

Calories699 kcal
Energy (kJ)2926 kJ
Fat22 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate90 g
Sugar19 g
Dietary Fiber8.2 g
Protein30 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole
Oven Dish

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de conchiglie en verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de pan.Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de paprika in blokjes.

Bakken en koken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de paprika en Midden-Oosterse kruiden toe en bak 4 minuten mee. Kook de conchiglie 4 - 5 minuten, en giet daarna af. Scheur ondertussen de mozzarella in kleine stukken en halveer de cherrytomaten.

Ovenschaal vullen
3

Meng de cherrytomaten en de passata door de smaakmakers in de hapjespan en verwarm het geheel nog 2 minuten. Schep de conchiglie erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pasta over een ovenschaal en leg de stukjes mozzarella erop. Besprenkel met de smokey tomatenketchup. Bak de ovenschotel 5 minuten in de oven, of totdat de mozzarella is gesmolten.

Serveren
4

Pluk de blaadjes van de basilicum en hak ze grof. Verdeel de pasta over de borden en garneer met het basilicum.