Verse pappardelle met ragu van sukade, spek en paddenstoelen
Verse pappardelle met ragu van sukade, spek en paddenstoelen

Verse pappardelle met ragu van sukade, spek en paddenstoelen

met frisse salade

Allergens:
Milk
Egg
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time30 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ piece

Onion

125 g

Red cherry tomatoes

1 piece

Garlic

5 g

Fresh sage & basil

90 g

Pre-cut ​​mushroom mix

25 g

Bacon lardons

60 g

Veal succade

½ can

Tinned cherry tomatoes

50 milliliters

Heavy cream

(Contains Milk)

125 g

Fresh pappardelle

(Contains Egg, Wheat)

40 g

Baby spinach & radicchio

1 piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Milk)

Not included in your delivery

1 teaspoon

Mustard

1 tablespoon

Extra virgin olive oil

½ tablespoon

White balsamic vinegar

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

[Plant-based] butter

Nutrition Values

Calories825 kcal
Energy (kJ)3450 kJ
Fat42.8 g
Saturated Fat19.1 g
Carbohydrate82.4 g
Sugar8 g
Dietary Fiber7.6 g
Protein23.4 g
Salt0.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Casserole with Lid
Pan with Lid
Salad Bowl
Grater

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Snipper de rode ui. Halveer de cherrytomaten. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de salie fijn. Snijd de paddenstoelenmix grof.

Bakken
2

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de knoflook, salie, spekblokjes en de helft van de rode ui 2-3 minuten met flink wat zout en peper. Voeg de grofgesneden paddenstoelen en de helft van de cherrytomaten toe en bak nog 2-3 minuten mee.

Kalfssukade stoven
3

Leg ook de kalfssukade in de hapjespan. Voeg de cherrytomaten uit blik en de slagroom toe. Meng goed, dek af en laat 10-15 minuten zachtjes stoven op middelmatig vuur. Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan met deksel en kook de papardelle, afgedekt, in 5-6 minuten gaar.

Roeren en snijden
4

Roer de saus goed door, zodat de kalfssukade uit elkaar valt. Snijd de basilicumblaadjes fijn.

Salade maken
5

Maak in een saladekom een dressing van per persoon 1 el extra vierge olijfolie, 1 tl mosterd, 1/2 el witte balsamicoazijn en de rest van de rode ui. Breng de dressing op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de rest van de verse cherrytomaten, het basilicum, de babyspinazie en de radicchio.

Serveren
6

Breng eventueel de tomatensaus op smaak met peper en zout. Verdeel de pappardelle over diepe borden en schep de ragu erop. Serveer de salade erbij. Rasp de parmigiano regiano aan tafel boven de borden.