Verse pasta met kruidige champignon-roomsaus
Verse pasta met kruidige champignon-roomsaus

Verse pasta met kruidige champignon-roomsaus

Geserveerd met een kleurige tomatensalade

Je kookt vanavond pasta met verse tagliatelle – dat is niet alleen lekkerder, het is ook sneller klaar. De tagliatelle komt rechtstreeks uit De Pastafabriek. Dit is een Italiaans familiebedrijf waar de hele familie meewerkt in de keuken om de lekkerste verse pasta te maken. Buon appetito!

Allergens:
Milk
Gluten
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

125 g

Kastanjechampignons

5 g

Verse munt en rozemarijn

25 g

Kruidenroomkaas

(Contains Milk)

100 g

Gekleurde cherrytomaten

20 g

Rucola

(May be present Celery)

125 g

Verse tagliatelle

(Contains Gluten, Egg)

Not included in your delivery

50 milliliters

Paddenstoelenbouillon

½ tablespoon

Olijfolie

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

½ tablespoon

Witte balsamicoazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2611 kJ
Calories624 kcal
Fat26 g
Saturated Fat7.7 g
Carbohydrate74 g
Sugar6.4 g
Dietary Fiber6 g
Protein20 g
Salt0.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Casserole with Lid
Pan with Lid
Salad Bowl

Cooking Steps

Saus maken
1

• Bereid de bouillon. • Snijd de champignons in kwarten. Ris de rozemarijn van de takjes en snijd fijn. Verhit de olijfolie in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de rozemarijn 1 minuut. Voeg de champignons toe en bak nog 3 – 4 minuten. • Voeg de bouillon en kruidenroomkaas toe en laat het geheel 8 – 10 minuten, afgedekt, zachtjes koken.

Snijden
2

• Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de verse tagliatelle. • Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de muntblaadjes in reepjes. Maak in een saladekom een dressing van de extra vierge olijfolie en witte balsamicoazijn. Voeg de cherrytomaten, de helft van de rucola en de munt toe aan de dressing en meng goed.

Tagliatelle bereiden
3

• Kook de tagliatelle 3 – 4 minuten en giet daarna af. • Meng de tagliatelle met de champignon-roomsaus en roer de rest van de rucola erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

• Verdeel de pasta over de borden. • Serveer de salade ernaast.