Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk en lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
280 g
Fresh ravioli with spinach & ricotta
(Contains Egg, Wheat, Milk)
100 g
Green pesto
(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)
35 g
Semi-dried tomatoes
40 g
Grated Pecorino DOP
(Contains Milk)
40 g
Arugula
to taste
Salt and pepper
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel. Snijd de semi-gedroogde tomaten in reepjes.
Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar. Voeg de ravioli toe aan de pan met kokend water. Kook, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
Meng de groene pesto en de semi-zongedroogde tomaat voorzichtig door de ravioli in de pan. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de ravioli over de borden. Strooi de kaas erover en garneer met de rucola.