Speciaal ingrediënt in je box! De ravioli van de Pastafabriek wordt met liefde bereid, met speciaal Italiaans meel en een vulling van bloemkool en beurre noisette.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Garlic
½ unit
Onion
½ unit
Fennel
30 g
Salad mix with asparagus pea sprouts
(May be present Celery)
4 slice
Bacon
50 g
Mangetout
25 g
Fresh goat's cheese
(Contains Milk)
50 milliliters
Heavy cream
(Contains Milk)
140 g
Ravioli with cauliflower & beurre noisette
(Contains Milk, Egg, Wheat)
½ tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Extra virgin olive oil
¼ unit
Low sodium vegetable stock cube
1 teaspoon
Mustard
20 milliliters
Water
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
to taste
Salt and pepper
Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de ui in dunne halve ringen. Halveer de venkel, snijd in kwarten en verwijder de harde kern. Snijd de venkel in reepjes.
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de knoflook en ui 1 - 2 minuten met een flinke snuf zout. Voeg de venkelreepjes en de aangegeven hoeveelheid water toe en stoof het geheel, afgedekt, 16 - 18 minuten. Roer regelmatig door. Laat eventueel verder inkoken als er nog te veel vocht in de pan zit.
Breng ruim water met 1/4 bouillonblokje per persoon aan de kook in een pan voor de verse ravioli en de peultjes. Maak in een saladekom een dressing van per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie, 1/2 el honing en 1 tl mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Meng vlak voor serveren de slamix met de dressing.
Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 5 minuten krokant. Bewaar het spek op een bord met keukenpapier.
Kook ondertussen de verse ravioli en peultjes in 4 - 6 minuten gaar in de pan. Giet af en laat uitstomen. Voeg de slagroom en geitenkaas toe aan de hapjespan met venkel en verhit al roerend nog 2 - 3 minuten.
Verdeel de ravioli en de peultjes over de borden en schep de venkel-geitenkaassaus eroverheen. Verkruimel het ontbijtspek eroverheen. Serveer met de salade.