Visburger op brioche met ravigotesaus
Visburger op brioche met ravigotesaus

Visburger op brioche met ravigotesaus

met veldsla, komkommer en rode ui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze burger met een knapperige visschnitzel en brioche is altijd een goed idee! De ingelegde rode ui zorgt voor nog wat extra pit.

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Soy
Wheat
Mustard
Egg
Fish
Spelt

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Brioche bun

(Contains Milk, Soy, Wheat)

80 g

Ravigote sauce

(Contains Mustard, Egg)

40 g

Arugula & lamb's lettuce

1 piece

[Persian] cucumber

2 piece

Multigrain fish burger

(Contains Fish, Wheat, Spelt)

1 piece

Onion

Not included in your delivery

2 teaspoon

White wine vinegar

2 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2500 kJ
Calories598 kcal
Fat26.1 g
Saturated Fat4 g
Carbohydrate65.2 g
Sugar11.3 g
Dietary Fiber4.6 g
Protein24.8 g
Salt2.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in reepjes. Snijd de ui in halve ringen. Meng in een kleine kom de ui met de wittewijnazijn. Breng op smaak met peper en zout en zet apart.

2

Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Zorg dat de olijfolie goed heet is en bak de visburger 3 - 5 minuten per kant. De visburger is klaar als het een goudbruin korstje heeft. 

3

Snijd het briochebroodje open en grill de snijkanten van de gehalveerde brioche 1 minuut zonder olie in dezelfde pan.

4

Besmeer de binnenkant van het briochebroodje met ravigotesaus. Leg de visburger op de onderste helft van het broodje, gevolgd door de komkommer. Verdeel de slamix en de ui erover en werk af met de bovenkant van het broodje.