Visstoof met ansjovis, heekfilet en volkoren ciabatta
Visstoof met ansjovis, heekfilet en volkoren ciabatta

Visstoof met ansjovis, heekfilet en volkoren ciabatta

Met rode paprika en prei

Allergens:
Fish
Gluten
Soy
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

1 unit

Knoflookteen

½ unit

Rode paprika

¼ unit

Ansjovis

(Contains Fish)

1 unit

Tomaat

½ unit

Prei

2 sprig

Gedroogde oregano

¼ unit

Tomatenpuree

1 unit

Bruine ciabatta

(Contains Gluten, Soy, Milk)

100 g

Heekfilet met huid

(Contains Fish)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Zwarte balsamicoazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)2008 kJ
Calories480 kcal
Fat16 g
Saturated Fat2 g
Carbohydrate49 g
Sugar0 g
Dietary Fiber12 g
Protein31 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Wok

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Snijd de ui in fijne halve ringen en snijd of pers de knoflook fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode paprika en snijd klein.

2

Verhit een wok, hapjespan of stoofpan op middelmatig vuur. Voeg de ansjovis, inclusief een ½ el van de olie per persoon toe. Bak de ansjovis 1 minuut en maak, met een houten lepel, de ansjovisfilet klein. Voeg de ui, knoflook en rode paprika toe en bak, afgedekt, 5 minuten.

3

Snijd ondertussen de tomaat in blokjes en de prei in ringen. Ris de blaadjes van de oregano en hak fijn. Voeg de tomatenpuree bij de groenten in de pan en bak al roerende 1 minuut mee. Voeg de tomaat, prei, oregano, zwarte balsamicoazijn, peper, 50 ml water per persoon toe en breng afgedekt aan de kook. Laat de stoof 15 minuten zachtjes koken. Schep tussendoor om.

4

Bak de ciabatta 6 - 8 minuten in de voorverwarmde oven. Voeg, halverwege de kooktijd van de saus, de heekfiletstukjes toe aan de pan en laat de resterende 7 – 8 minuten afgedekt meestoven.

5

Verdeel de stoof over diepe borden. Snijd of scheur de ciabatta in stukken en serveer met de stoof. Serveer naar wens met een schoteltje met extra vierge olijfolie, peper en zout om de ciabatta in te dopen.