Vistrio met garnalenspies
Vistrio met garnalenspies

Vistrio met garnalenspies

met citroenmarinade en soja-sesamdip

.

Allergens:
Celery
Gluten
Soy
Crustaceans
Fish
Milk
Sesame

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

¼ unit

Citroen

2.5 g

Vers basilicum

(Contains Celery)

2.5 g

Verse bladpeterselie

(May be present Celery)

½ unit

Knoflookteen

10 milliliters

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

8 unit

Vismelange: Zalm, tonijn, kabeljauw en garnalen

(Contains Crustaceans, Fish)

10 g

Sesamzaad

(Contains Sesame May be present Tree nuts, Peanuts)

2.5 g

Verse bieslook

(May be present Celery)

Not included in your delivery

3 tablespoon

Olijfolie

2 teaspoon

Honing

to taste

Boter of olijfolie (om in te bakken)

(Contains Milk)

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)1297 kJ
Calories310 kcal
Fat16 g
Saturated Fat3 g
Carbohydrate1 g
Sugar0 g
Dietary Fiber1 g
Protein39 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Pers de citroen uit. Snijd de peterselie en bieslook fijn. Pers de knoflook of snijd fijn. Meng in een kom per persoon 1 tl citroensap met de verse kruiden, de knoflook en de olijfolie tot een marinade.

2

Snijd de zalm en kabeljauw doormidden in 2 platte stukken. Meng de zalm en de kabeljauw met de citroenmarinade en laat maximaal 15 minuten marineren. Schenk de sojasaus in een kleine kom en meng met de honing. Leg de sesamzaadjes op een klein bordje. Haal vlak voor serveren de stukjes tonijn eerst door de sojasaus en vervolgens door de sesamzaadjes. Rijg de garnalen aan cocktailprikkers.

3

Bak de garnalenspiesjes en de stukken vis in de kleine pannetjes. Verhit de overige marinade in een van de pannetjes en gebruik als saus.