.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
¼ unit
Citroen
2.5 g
Vers basilicum
(Contains Celery)
2.5 g
Verse bladpeterselie
(May be present Celery)
½ unit
Knoflookteen
10 milliliters
Sojasaus
(Contains Gluten, Soy)
8 unit
Vismelange: Zalm, tonijn, kabeljauw en garnalen
(Contains Crustaceans, Fish)
10 g
Sesamzaad
(Contains Sesame May be present Tree nuts, Peanuts)
2.5 g
Verse bieslook
(May be present Celery)
3 tablespoon
Olijfolie
2 teaspoon
Honing
to taste
Boter of olijfolie (om in te bakken)
(Contains Milk)
to taste
Peper en zout
Pers de citroen uit. Snijd de peterselie en bieslook fijn. Pers de knoflook of snijd fijn. Meng in een kom per persoon 1 tl citroensap met de verse kruiden, de knoflook en de olijfolie tot een marinade.
Snijd de zalm en kabeljauw doormidden in 2 platte stukken. Meng de zalm en de kabeljauw met de citroenmarinade en laat maximaal 15 minuten marineren. Schenk de sojasaus in een kleine kom en meng met de honing. Leg de sesamzaadjes op een klein bordje. Haal vlak voor serveren de stukjes tonijn eerst door de sojasaus en vervolgens door de sesamzaadjes. Rijg de garnalen aan cocktailprikkers.
Bak de garnalenspiesjes en de stukken vis in de kleine pannetjes. Verhit de overige marinade in een van de pannetjes en gebruik als saus.