Fan van zoetigheid? Deze wentelteefjes met mascarpone, frambozen en kaneel zijn een ware traktatie!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Brioche bun
(Contains Milk, Soy, Wheat)
25 g
Mascarpone
(Contains Milk)
1 piece
Egg
(Contains Egg)
50 milliliters
Organic semi-skimmed milk
(Contains Milk)
65 g
Raspberries
¾ teaspoon
Ground cinnamon
¼ tablespoon
Sunflower oil
1 tablespoon
Sugar
½ teaspoon
Salt
Snijd het briochebroodje doormidden.
Voeg de suiker toe aan een diep bord. Klop in een ander diep bord de melk, eieren, kaneel en een snufje zout met een garde.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Wentel ondertussen de briocheplakken door het eimengsel en vervolgens door de suiker. Let op: laat de plakken niet in het eimengsel liggen, anders blijven ze te nat worden de wentelteefjes niet krokant. Leg de briocheplakken in de pan en bak ongeveer 4 minuten per kant, of tot ze stevig beginnen te worden (zie Tip).
Tip: De snelheid waarmee suiker karamelliseert is afhankelijk van de pan die je gebruikt. Zet het vuur wat lager als de suiker te snel bruin wordt.
Verdeel de wentelteefjes over de borden. Serveer met de mascarpone en garneer met de frambozen. Bestrooi eventueel met wat extra kaneel (zie Tip).
Tip: Houd je van zoet? Besprenkel met wat honing!