Vegetarische schnitzel met gomasiobroccoli
Vegetarische schnitzel met gomasiobroccoli

Vegetarische schnitzel met gomasiobroccoli

met romige aardappelsalade en augurken

Je brengt de broccoli op smaak met gomasio-kruidenmix - een smaakmaker op basis van sesamzaad en tuinkruiden.

Tags:
Plant-based
Allergens:
Sesame
Celery
Soy
Wheat
Barley
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time30 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

25 g

Chopped ​​pickles

250 g

Potatoes

200 g

Broccoli

½ piece

Onion

½ sachet(s)

Gomashio-herb mix

(Contains Sesame, Celery)

1 piece

Vegan schnitzel

(Contains Soy, Wheat, Barley, Gluten May be present Mustard)

Not included in your delivery

2 tablespoon

[Plant-based] mayonnaise

1 tablespoon

[Plant-based] butter

1 teaspoon

Mustard

50 milliliters

Water

to taste

Extra virgin olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3511 kJ
Calories839 kcal
Fat50 g
Saturated Fat12.5 g
Carbohydrate69.8 g
Sugar4.8 g
Dietary Fiber21.3 g
Protein21.9 g
Salt2.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Pan
Tall-Sided Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

Aardappelen bereiden
1
  • Was of schil de aardappelen en snijd in grove stukken.
  • Voeg de aardappelen, de aangegeven hoeveelheid water en een snuf zout toe aan een pan met deksel.
  • Breng aan de kook en laat de aardappelen 4 - 5 minuten zachtjes koken. Haal het deksel van de pan en laat nog 1 - 2 minuten koken.
  • Voeg, als het water is ingekookt, de helft van de roomboter toe en bak de aardappelen 4 - 5 minuten op middelhoog vuur.
Kook de broccoli
2
  • Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan.
  • Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en snijd de steel in blokjes.
  • Kook de broccoli 3 - 4 minuten. Giet daarna af en laat uitstomen.
  • Snipper ondertussen de ui fijn. 
Aardappelsalade maken
3
  • Verhit de overige roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Gebruik eventueel meerdere koekenpannen als je voor veel mensen kookt. Bak, wanneer de roomboter goed heet is, de plantaardige schnitzel 3 - 4 minuten per kant, of tot hij goudbruin kleurt.
  • Meng in een saladekom de aardappelen met de mayonaise, mosterd, ui en augurken. Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Meng de broccoli met de gomasio-tuinkruidenmix. Breng op smaak met extra vierge olijfolie, peper en zout. 
  • Serveer de plantaardige schnitzel met de broccoli en de aardappelsalade.