Wraps met pulled paddo's shoarma
Wraps met pulled paddo's shoarma

Wraps met pulled paddo's shoarma

met avocadodip, gekaramelliseerde ui en knoflooksaus

Nieuw ingrediënt in je box! Lekker Fred's Pulled Paddo's Shoarma betovert smaakpapillen met langzaam gegaarde paddenstoelen en verrassende shoarmakruiden.

Tags:
Plant-based
Allergens:
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ piece

Onion

½ piece

Bell pepper

½ head

Butter lettuce

40 g

Avocado dip

3 piece

Mini tortillas

(Contains Wheat)

¼ piece

Garlic

90 g

Lekker Fred's pulled mushroom shawarma

½ piece

Tomato

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olive oil

1 tablespoon

Balsamic vinegar

2 tablespoon

[Plant-based] mayonnaise

to taste

Plant-based butter

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3422 kJ
Calories818 kcal
Fat59.3 g
Saturated Fat7.4 g
Carbohydrate53.3 g
Sugar8.4 g
Dietary Fiber9.9 g
Protein12.4 g
Salt3.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Aluminum Foil
Small Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Snijd de ui in halve ringen. 
  • Snijd de paprika in repen. 
  • Pers de knoflook of snijd fijn.

Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.

Ui en paprika karamelliseren
2
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui en paprika 4 - 5 minuten.
  • Voeg 1 el zwarte balsamicoazijn per persoon en margarine naar smaak toe en bak nog 3 minuten.
  • Voeg de pulled paddo's toe en bak nog 4 - 5 minuten op middelhoog vuur.
  • Breng op smaak met peper en zout.
Groenten snijden
3
  • Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.
  • Meng in een kleine kom de mayonaise met de knoflook.
  • Scheur de bladen van de botersla grof. 
  • Snijd de tomaat in blokjes.
Serveren
4
  • Beleg 3 tortilla’s per persoon met de knoflooksaus, de botersla, de pulled paddo's, de tomaat en de gekaramelliseerde paprika en ui.
  • Verdeel de avocadodip eroverheen.