Wraps met vegetarische kipstukjes en yazzara
Wraps met vegetarische kipstukjes en yazzara

Wraps met vegetarische kipstukjes en yazzara

met avocado en witte kaas

Yazzara is een frisse groentedip gemaakt van pompoen, wortel, room en gember. Het is een kleurrijk bijgerecht dat perfect past bij een rijkgevulde mezze.

Allergens:
Sesame
Egg
Gluten
Soy
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Rode ui

⅓ sachet(s)

Za'atar

(Contains Sesame)

80 g

Vegetarische kipstukjes

(Contains Egg, Gluten, Soy)

1 unit

Pruimtomaat

2.5 g

Verse bladpeterselie

(May be present Celery)

½ unit

Avocado

25 g

Witte kaas

(Contains Milk)

3 unit

Mini-tortilla's

(Contains Gluten)

40 g

Yazzara

(Contains Milk)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

½ tablespoon

Rode wijnazijn

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2800 kJ
Calories669 kcal
Fat30 g
Saturated Fat7 g
Carbohydrate57 g
Sugar9 g
Dietary Fiber5 g
Protein30 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Bowl

Cooking Steps

Kipstukjes bakken
1

Snijd de rode ui in halve ringen. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur en fruit de ui met de za'atar 2 - 3 minuten. Voeg de vegetarische kipstukjes toe en bak ze in 8 - 10 minuten rondom bruin. Breng op smaak met peper en zout.

Tomatensalade maken
2

Snijd de pruimtomaat in blokjes. Hak de bladpeterselie grof. Meng in een kom per persoon: 1/2 el extra vierge olijfolie en 1/2 el rodewijnazijn. Meng er de tomaat en peterselie doorheen en breng op smaak met peper en zout.

Snijden
3

Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken. Snijd de witte kaas in blokjes.

Serveren
4

Leg op elk bord drie tortilla's. Besmeer ze met de yazzara. Zet de tomatensalade, de vegetarische kipstukjes met ui, de witte kaas en de avocado in kommetjes op tafel zodat iedereen zijn eigen wrap kan vullen.