De vegetarische runderstukjes zijn gemaakt van tarwekorrels. Ze hebben een vezelachtige structuur en zitten vol ijzer en vitamine B12.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
½ unit
Rode peper
15 milliliters
Sojasaus
(Contains Gluten, Soy)
80 g
Vegetarische runderstukjes
(Contains Egg, Gluten, Soy)
½ unit
Komkommer
2.5 g
Verse koriander
(May be present Celery)
¼ unit
Limoen
3 unit
Bruine mini tortilla
(Contains Gluten)
150 g
Wittekool en wortel
½ tablespoon
Olijfolie
2 tablespoon
Wittewijnazijn
1 teaspoon
Suiker
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember of schil en snijd fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn.
Meng in een kom de knoflook, gember, rode peper, sojasaus en olijfolie. Meng de vegetarische runderstukjes door de marinade. Laat minimaal 15 minuten marineren.
Snijd of schaaf ondertussen de komkommer in dunne linten met een dunschiller of kaasschaaf. Meng in een kom de wittewijnazijn met de suiker en de komkommer. Breng op smaak met zout en zet de zoetzure komkommer apart. Schep af en toe om, zodat de smaken goed intrekken.
Snijd ondertussen de koriander grof en snijd de limoen in parten. Verpak de bruine mini-tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.
Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Wacht tot de pan goed heet is en bak de vegetarische runderstukjes met marinade 3 - 4 minuten.
Vul de wraps met de rauwe witte kool en wortel. Verdeel er de vegetarische runderstukjes en wat van de zoetzure komkommer over en knijp er wat limoensap over uit. Bestrooi met koriander. Serveer de overige komkommer ernaast.