Wraps met vegetarische runderstukjes en rauwkost
Wraps met vegetarische runderstukjes en rauwkost

Wraps met vegetarische runderstukjes en rauwkost

met Aziatische marinade en zoetzure komkommer

De vegetarische runderstukjes zijn gemaakt van tarwekorrels. Ze hebben een vezelachtige structuur en zitten vol ijzer en vitamine B12.

Allergens:
Gluten
Soy
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Knoflookteen

1 cm

Verse gember

½ unit

Rode peper

15 milliliters

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

80 g

Vegetarische runderstukjes

(Contains Egg, Gluten, Soy)

½ unit

Komkommer

2.5 g

Verse koriander

(May be present Celery)

¼ unit

Limoen

3 unit

Bruine mini tortilla

(Contains Gluten)

150 g

Wittekool en wortel

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

2 tablespoon

Wittewijnazijn

1 teaspoon

Suiker

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2370 kJ
Calories567 kcal
Fat18 g
Saturated Fat3 g
Carbohydrate63 g
Sugar16 g
Dietary Fiber12 g
Protein30 g
Salt4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Grater
Bowl
Peeler or Cheese Slicer
Aluminum Foil
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

Snijden
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember of schil en snijd fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn.

Marineren
2

Meng in een kom de knoflook, gember, rode peper, sojasaus en olijfolie. Meng de vegetarische runderstukjes door de marinade. Laat minimaal 15 minuten marineren.

Zoetzuur maken
3

Snijd of schaaf ondertussen de komkommer in dunne linten met een dunschiller of kaasschaaf. Meng in een kom de wittewijnazijn met de suiker en de komkommer. Breng op smaak met zout en zet de zoetzure komkommer apart. Schep af en toe om, zodat de smaken goed intrekken.

Tortilla verwarmen
4

Snijd ondertussen de koriander grof en snijd de limoen in parten. Verpak de bruine mini-tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 2 – 3 minuten in de oven.

Bakken
5

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Wacht tot de pan goed heet is en bak de vegetarische runderstukjes met marinade 3 - 4 minuten.

Serveren
6

Vul de wraps met de rauwe witte kool en wortel. Verdeel er de vegetarische runderstukjes en wat van de zoetzure komkommer over en knijp er wat limoensap over uit. Bestrooi met koriander. Serveer de overige komkommer ernaast.