Zalm-hotdog met ravigotesaus
Zalm-hotdog met ravigotesaus

Zalm-hotdog met ravigotesaus

met halve krieltjes, komkommer en wortel-rodekoolsalade

.

Allergens:
Fish
Gluten
Egg
Soy
Milk
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

200 g

Voorgekookte halve kriel met schil

1 unit

Zalmworstjes

(Contains Fish)

1 unit

Bruine pistolet

(Contains Gluten, Egg, Soy, Milk)

½ unit

Komkommer

40 g

Ravigotesaus

(Contains Egg, Mustard)

100 g

Rodekool, wittekool en wortel

6 milliliters

Basilicumcrème

Not included in your delivery

1.5 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

2 tablespoon

Witte balsamicoazijn

1 teaspoon

Suiker

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3552 kJ
Calories849 kcal
Fat49 g
Saturated Fat16 g
Carbohydrate78 g
Sugar20 g
Dietary Fiber11 g
Protein19 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Fryingpan with lid
Salad Bowl
Bowl

Cooking Steps

Bakken
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit 1 el roomboter per persoon in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur en bak de voorgekookte krieltjes 5-6 minuten, afgedekt. Haal daarna de deksel van de pan en bak nog 5 minuten.Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan. Bak de zalmworstjes in 3 minuten op hoog vuur rondom bruin. Verlaag het vuur en laat de zalmworstjes nog 4 minuten verder garen.

Groente bereiden
2

Bak de pistolet 6 - 8 minuten in de oven.Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in linten.Vergeet de krieltjes en de zalmworstjes niet om te scheppen. Meng in een saladekom per persoon: 2 el witte balsamicoazijn, 1 tl suiker en een snuf zout. Meng met de komkommerlinten en schep af en toe om.

Mengen
3

Meng in een kom de helft van de ravigotesaus met de rodekool-wortelmix. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de basilicumcrème toe aan de gebakken krieltjes. Meng goed. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

Snijd de pistolet open, besmeer met ravigotesaus en beleg met de wortel-rodekoolsalade. Leg er 2 komkommerlinten en één zalmworstje op per pistolet. Verdeel de zalm-hotdogs over de borden, serveer met de overige salade, de zoetzure komkommer, de gebakken krieltjes en de rest van de ravigotesaus.