Zoetzure wraps met gemarineerde tofu
Zoetzure wraps met gemarineerde tofu

Zoetzure wraps met gemarineerde tofu

met mangochutney, peer en komkommer-koolsla

Wist je dat het maken van tofu uit sojamelk heel veel lijkt op het maken van kaas uit melk?

Allergens:
Gluten
Soy
Sesame
Wheat
Celery
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Komkommer

½ unit

Knoflookteen

½ unit

Peer

50 g

Wittekool en wortel

10 milliliters

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

½ sachet(s)

Zoete Aziatische saus

(Contains Gluten, Soy)

5 g

Sesamzaad

(Contains Sesame May be present Tree nuts, Peanuts)

5 milliliters

Sesamolie

(Contains Sesame)

90 g

Gekruide tofublokjes

(Contains Soy, Wheat, Celery)

3 unit

Mini-tortilla's

(Contains Gluten)

40 g

Mangochutney

(Contains Mustard May be present Tree nuts, Peanuts)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Zonnebloemolie

2 tablespoon

Wittewijnazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2906 kJ
Calories695 kcal
Fat33 g
Saturated Fat5 g
Carbohydrate71 g
Sugar30 g
Dietary Fiber6 g
Protein25 g
Salt5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small Bowl
Large Bowl
Tall-Sided Pan
Aluminum Foil

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de komkommer in fijne reepjes. Pers de knoflook of snijd fijn. Verwijder het klokhuis van de peer en snijd in fijne plakjes.

Mengen
2

Meng in een grote kom 2 el wittewijnazijn per persoon, de sesamolie en een snuf zout. Voeg de wortel-koolmix en komkommer toe. Schep goed om en bewaar apart. Meng in een kleine kom de sojasaus, knoflook, zoete Aziatische saus en sesamzaadjes. Schep beide nog een keer goed om.

Bakken
3

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Roerbak de tofublokjes 2 - 3 minuten of tot ze goudbruin zijn. Voeg het sesam-sojasausje toe en bak nog 2 - 3 minuten. Verpak ondertussen de mini-tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.

Serveren
4

Haal de mini-tortilla's uit de oven en besmeer ze met mangochutney. Verdeel de komkommer-koolsla over de mini-tortilla's en leg de plakjes peer erbij. Verdeel de tofublokjes over de mini-tortilla's.