De jalapeño’s maken dit gerecht helemaal compleet. Deze hete peper heeft zijn naam te danken aan de Mexicaanse plaats waar hij voor het eerst gekweekt werd: Xalapa.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
½ piece
Carrot
15 g
Sliced jalapeños
½ sachet(s)
Mexican-style spices
150 milliliters
Coconut milk
½ pack
Chopped tomatoes
75 g
White long grain rice
2.5 g
Fresh coriander
1 piece
Pollock
½ piece
Garlic
½ tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper
⅓ piece
Low sodium fish stock cube
Tip: Let op: de jalapeño's zijn pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan de helft van de jalapeño's of serveer apart.
Tip: Is de kokosmelk (deels) gestold in de verpakking? Geen zorgen: knip het pakje open en roer de melk goed door of laat de gestolde kokosmelk smelten in de hapjespan.
Tip: De steeltjes van de koriander hebben ook veel smaak. Gooi ze dus niet weg en snijd ze extra fijn mee.
Tip: Wist je dat tomaten uit blik bijna net zoveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten? Bij elkaar opgeteld bevat dit gerecht meer dan 300 gram groente!