Conchiglie met rode pesto en feta
Conchiglie met rode pesto en feta

Conchiglie met rode pesto en feta

met paprika, gemengde sla en basilicum

Conchiglie - weet jij hoe je deze pastasoort in het Italiaans uitspreekt? Het juiste antwoord vind je op de receptkaart!

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Allergens:
Gluten
Milk
Celery
Tree nuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Sjalot

½ unit

Paprika

1 unit

Tomaat

90 g

Conchiglie

(Contains Gluten May be present Soy, Mustard, Lupin, Egg)

50 g

Feta

(Contains Milk)

2.5 g

Vers basilicum

(Contains Celery)

40 g

Rode pesto

(Contains Milk, Tree nuts)

40 g

Veldsla, rucola en frisee

Not included in your delivery

½ tablespoon

Extra vierge olijfolie

½ tablespoon

Olijfolie

½ tablespoon

Zwarte balsamicoazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Calories845 kcal
Energy (kJ)3535 kJ
Fat49 g
Saturated Fat12 g
Carbohydrate75 g
Sugar9 g
Dietary Fiber8 g
Protein23 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Wok or sautépan
Salad Bowl

Cooking Steps

Snijden en koken
1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de conchiglie. Snipper de sjalot en snijd de paprika en tomaat in blokjes. Kook de conchiglie, afgedekt, 14 – 16 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

Groenten bakken
2

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan en fruit de sjalot 2 minuten op middellaag vuur. Voeg de paprika en tomaat toe en roerbak 5 – 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Snijd ondertussen de feta in blokjes van ½ cm en scheur de blaadjes basilicum klein.

Pasta en salade mengen
3

Voeg de conchiglie en de rode pesto toe aan de wok of hapjespan en verhit 1 minuut.Maak in een saladekom een dressing van de zwarte balsamicoazijn en de extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.Meng de veldsla, rucola en frisee door de dressing.

Serveren
4

Verdeel de gemengde sla en de conchiglie over de borden. Garneer het gerecht met de feta en het basilicum.