Geroosterde rode druiven met citroentijm
Geroosterde rode druiven met citroentijm

Geroosterde rode druiven met citroentijm

Met krokant rozijnenbrood en Griekse yoghurt

Citroentijm is door de subtiele tijmsmaak en de frisse ondertoon van de citroen erg geschikt voor zoete gerechten, zoals desserts. Door de rode druiven te roosteren, worden ze nog zoeter van smaak.

Allergens:
Gluten
Tree nuts
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

6 bunch

Verse citroentijm

(May be present Celery)

250 g

Rode pitloze druiven

1 unit

Bruin rozijn-walnootbroodje

(Contains Gluten, Tree nuts)

250 milliliters

Biologische yoghurt Griekse stijl

(Contains Milk)

Not included in your delivery

2 teaspoon

Honing

2 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

Nutrition Values

Energy (kJ)2042 kJ
Calories488 kcal
Fat16 g
Saturated Fat8.2 g
Carbohydrate71 g
Sugar54.7 g
Dietary Fiber5 g
Protein11 g
Salt0.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Oven Dish
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

druiven
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ris de blaadjes van de takjes citroentijm. Meng in een ovenschaal de rode druiven met de honing en de citroentijm. Rooster de druiven 15 minuten in de oven.

brood
2

Smelt ondertussen de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Snijd het rozijnenbrood in de lengte doormidden, en vervolgens in kleine blokjes. Bak de blokjes rozijnenbrood in de koekenpan in 10 – 12 minuten krokant.

serveren
3

Verdeel de Griekse yoghurt over de kommetjes of glaasjes en strooi het rozijnenbrood erover. Garneer met de geroosterde rode druiven.