Gevulde runderrolletjes met gebakken aardappelen en gegrilde groenten
Gevulde runderrolletjes met gebakken aardappelen en gegrilde groenten

Gevulde runderrolletjes met gebakken aardappelen en gegrilde groenten

De runderrolletjes vul je zelf met olijventapenade

Je vult de runderschnitzel met een tapenade van zwarte olijven, kappertjes en knoflook. De runderschnitzel komt uit het deel van de koe waar ook de kogelbiefstuk uit gesneden wordt. Er zijn een minimaal aantal ingrediënten toegevoegd aan het rundvlees. Op ons blog leggen we dit uit!

Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time35 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Aubergine

½ unit

Gele paprika

½ unit

Tomaat

1 unit

Knoflookteen

¼ unit

Rode peper

1 teaspoon

Gedroogde oregano

250 g

Aardappelen

100 g

Runderschnitzel

40 g

Zwarte-olijventapenade

(May be present Celery)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

½ tablespoon

Zwarte balsamicoazijn

½ tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories787 kcal
Energy (kJ)3293 kJ
Fat47 g
Saturated Fat17 g
Carbohydrate54 g
Sugar0 g
Dietary Fiber10 g
Protein31 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Parchment Paper
Lid
Tall-Sided Pan
Plate

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de aubergine in dunne plakken van ½ cm dik, snijd de gele paprika in repen en de tomaat in parten. Snijd of pers de knoflook fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn.

Giet de dressing over de groenten in de ovenschaal.
2

Maak een dressing van de knoflook, rode peper, oregano, helft van de olijfolie en zwarte balsamicoazijn. Meng in een ovenschaal met bakpapier de aubergine, gele paprika en tomaat samen met de dressing. Bestrooi met peper en zout en bak 25 minuten in de oven. Schep halverwege een keer om.

3

Was ondertussen de aardappelen (frieslander) grondig en snijd in parten.

Bak de aardappelparten.
4

Verhit de overige olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de aardappelparten, afgedekt, 20 minuten op middelhoog vuur. Schep tussendoor om en voeg indien nodig extra olijfolie toe. Haal na 5 minuten de deksel van de pan en breng op smaak met zout.

Rol het vlees op.
5

Bestrijk de runderschnitzel met de olijventapenade. Rol het vlees op en zet vast met een prikker. Verhit de roomboter in een koekenpan met deksel en bak de rolletjes in 2 minuten op middelhoog vuur rondom aan. Bestrooi met peper en zout, dek de pan af en bak 4 minuten op middelmatig vuur. Keer regelmatig om.

Serveer de runderrolletjes met de aardappelen en de groente.
6

Serveer de gevulde runderrolletjes met de gebakken aardappelen en gegrilde groenten.