Koreaanse wraps met frisse rauwkost en zoetzure komkommer
Koreaanse wraps met frisse rauwkost en zoetzure komkommer

Koreaanse wraps met frisse rauwkost en zoetzure komkommer

met dubbele portie biefstukpuntjes

.

Allergens:
Gluten
Soy

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

1 unit

Knoflookteen

2 cm

Verse gember

1 unit

Rode peper

30 milliliters

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

220 g

Biefstukpuntjes

½ unit

Komkommer

2.5 g

Verse koriander

(May be present Celery)

¼ unit

Limoen

2 unit

Witte tortilla

(Contains Gluten)

100 g

Wittekool en wortel

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

2 tablespoon

Wittewijnazijn

1 teaspoon

Suiker

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3607 kJ
Calories862 kcal
Fat29 g
Saturated Fat4.6 g
Carbohydrate80 g
Sugar14.7 g
Dietary Fiber7 g
Protein64 g
Salt6.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Grater
Bowl
Aluminum Foil
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

.
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Schil de gember en snijd of rasp fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Hou je niet van pittig, gebruik dan de helft van de rode peper.

.
2

Meng in een kom de rode peper met de knoflook, gember, sojasaus en olijfolie. Snijd de biefstukpuntjes in stukjes van 1 - 2 cm en meng ze door de marinade. Marineer de biefstukpuntjes minimaal 15 minuten.

.
3

Snijd of schaaf de komkommer in dunne linten. Meng in een kom de wittewijnazijn met de komkommer en de suiker (zie TIP). Breng op smaak met zout en zet de zoetzure komkommer apart. Schep af en toe om zodat de smaken goed intrekken.

.
4

Snijd de koriander grof en snijd de limoen in parten. Verpak de tortillawraps in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.

.
5

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Wacht tot de pan heet is en bak de gemarineerde biefstuk met marinade in 2 - 3 minuten rondom bruin. De biefstuk mag nog rosé zijn vanbinnen.

.
6

Vul de wraps met de rauwe groentemix. Verdeel er de biefstuk en de zoetzure komkommer over en knijp er wat limoensap over uit. Bestrooi met koriander. Serveer de overige biefstuk en komkommer ernaast.