Mangosmoothie met hennepzaad
Mangosmoothie met hennepzaad

Mangosmoothie met hennepzaad

Goedemorgen!

Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Mango

250 g

Halfvolle vanille-yoghurt

(Contains Milk)

15 g

Hennepzaad

125 milliliters

Sinaasappel-banaansap

Nutrition Values

Energy (kJ)1163 kJ
Calories278 kcal
Fat6 g
Saturated Fat1.5 g
Carbohydrate46 g
Sugar43.3 g
Dietary Fiber3 g
Protein8 g
Salt0.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit.

2

Voeg de mango, vanilleyoghurt, het grootste deel van het hennepzaad en het sinaasappel-banaansap toe aan een blender of hoge kom en pureer tot een dikke smoothie.

3

Verdeel de mangosmoothie over grote glazen en garneer met het overige hennepzaad.