Verse ravioli met groene pesto
Verse ravioli met groene pesto

Verse ravioli met groene pesto

2 porties | met zongedroogde tomaat, rucola en Parmigiano Reggiano

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk en lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Tags:
Recipe
Allergens:
Egg
Wheat
Milk
Cashews

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

280 g

Fresh ravioli with spinach & ricotta

(Contains Egg, Wheat, Milk)

80 g

Green pesto

(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)

1 piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Milk)

40 g

Arugula

50 g

Sundried tomatoes

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2469 kJ
Calories590 kcal
Fat34.5 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate46.8 g
Sugar5.1 g
Dietary Fiber4 g
Protein19.9 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan
Small Bowl

Cooking Steps

1
  • Breng ruim water aan de kook in een pan voor de ravioli. 
  • Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.

 

2
  • Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar.
  • Voeg de ravioli toe aan de pan. Kook in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat uitstomen.
3
  • Voeg de groene pesto en de zongedroogde tomaat toe aan de pan en meng voorzichtig met de ravioli. Breng op smaak met peper en zout.
  • Rasp de Parmigiano Reggiano boven een kleine kom.
4
  • Verdeel de ravioli over de borden.
  • Strooi de kaas erover en garneer met de rucola.