Watermeloensalade met witte kaas en vers basilicum
Watermeloensalade met witte kaas en vers basilicum

Watermeloensalade met witte kaas en vers basilicum

om te delen | met crema di balsamico

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Deze salade met watermeloen en komkommer maak je af met witte kaas, vers basilicum en balsamicocrème!

Tags:
Recipe
Allergens:
Sulphites
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

10 g

Fresh basil

1 piece

Onion

8 milliliters

Crema di balsamico

(Contains Sulphites)

1 piece

[Persian] cucumber

500 g

Watermelon pieces

100 g

Greek-style cheese

(Contains Milk)

Not included in your delivery

to taste

Black pepper

2 tablespoon

Extra virgin olive oil

Nutrition Values

Energy (kJ)1557 kJ
Calories372 kcal
Fat24.3 g
Saturated Fat10.3 g
Carbohydrate26.5 g
Sugar22.9 g
Dietary Fiber4.1 g
Protein11.6 g
Salt1.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1
  • Snijd de ui in dunne halve ringen.
  • Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in halve maantjes.
2
  • Voeg de watermeloen toe aan een serveerschaal en meng met de komkommer en ui.
  • Voeg de extra vierge olijfolie toe en breng op smaak met peper. Meng goed.
3
  • Verkruimel de witte kaas.
  • Pluk de basilicumblaadjes van de takjes.
  • Snijd de helft van de basilicumblaadjes fijn en roer door de salade.
4
  • Besprenkel de salade met de balsamicocrème.
  • Bestrooi met de witte kaas en de overige basilicumblaadjes.