Dit gerecht heb je supersnel op tafel - het zware werk hebben wij vast voor je gedaan door de gember, knoflook en rode peper voor te snijden.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Steak strips
10 g
Garlic-ginger-chili mix
g
Vegetable mix with cabbage
200 g
Vegetable mix
½ sachet(s)
Sweet chili sauce
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
10 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
¼ piece
Lime
10 g
Salted peanuts
100 g
Mie noodles
(Contains Wheat)
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Sunflower oil
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels.Verhit 1/2 el zonnebloemolie in een wok op hoog vuur. Wacht tot de pan goed heet is. Bak de biefstukreepjes 2 - 3 minuten op hoog vuur en haal ze uit de pan.
Tip: Rundvlees is een bron van ijzer en paprika zit vol vitamine C. Vitamine C helpt je lichaam bij het opnemen van ijzer uit je voeding. Een topcombinatie dus!
Verhit opnieuw 1/2 el zonnebloemolie in dezelfde wokpan op hoog vuur. Voeg de geraspte gember, knoflook en rode peper en de oosterse groentemix toe en roerbak ze 2 - 3 minuten.Voeg dan de zoet-pittige chilisaus, de zoete Aziatische saus en de sojasaus toe, meng en verhit de saus in 2 minuten.Snijd ondertussen de limoen in kwartjes en hak de pinda's grof.
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan tijdens de bereiding achterwege en voeg het na serveren eventueel naar smaak toe.
Voeg ondertussen de noedels toe aan de pan met kokend water en kook, afgedekt, in 3 minuten beetgaar en giet af. Haal tijdens het koken de noedels met twee vorken uit elkaar. Laat zonder deksel uitstomen.Voeg de biefstukreepjes samen met de noedels toe aan de wokpan en roer ze gedurende 1 minuut door de groenten.
Verdeel de noedels over de borden. Knijp een partje limoen uit boven elk bord. Garneer met de pinda's.