Vandaag bereid je een gerecht geïnspireerd op Koreaanse bibimbap. Bibimbap is een samenvoeging van twee klanken - bibim (gemixt) en bap (rijst).
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Basmati rice
½ piece
[Persian] cucumber
½ piece
Garlic
⅓ sachet(s)
Gomashio
(Contains Sesame)
65 g
Mushrooms
10 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
½ piece
Onion
1 piece
Pork tenderloin
(May be present Gluten, Milk, Mustard, Celery, Soy)
2 teaspoon
White wine vinegar
¼ teaspoon
Sambal
to taste
Salt and pepper
1.5 tablespoon
Sunflower oil
1 teaspoon
Brown sugar
Tip: Ei is een van de weinige ingrediënten bomvol vitamine D. Deze vitamine krijgen we gemiddeld te weinig binnen, terwijl we het hard nodig hebben voor de opname van calcium.
Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.