Skip to main content
Vlaflip met zure room

Vlaflip met zure room

Met frambozenjam en peer

4.8
(6)

Dit dessert is een variatie op het klassieke Hollandse toetje vlaflip. Je maakt laagjes van vanillevla, jam en zure room. Als extraatje voeg je verse peer toe.

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd5 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Peer

300 ml

Vanillevla

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 kuipje(s)

Frambozenjam

3 el

Biologische zure room

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

Voedingswaarden

Energie (kJ)1326 kJ
Energie (kcal)317 kcal
Vetten10 g
waarvan verzadigd6.3 g
Koolhydraten50 g
waarvan suikers45.5 g
Vezels3 g
Eiwitten6 g
Zout0.3 g

Instructies

Snijden
1

Schil de peer (doy enné du Comice), verwijder het klokhuis en snijd de peer in kleine blokjes.

Serveren
2

Verdeel de vanillevla over kommen of grote glazen. Garneer achtereenvolgens met de frambozenjam, de blokjes peer en als laatste een laagje zure room.

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders