Puntpaprika's hebben een bijzonder zoete smaak. Deze groente heeft een wat dunnere huid in vergelijking met de gewone paprika. Hierdoor heb je geen last van de velletjes van de vrucht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Verse spaghetti
(Bevat Eieren, Tarwe)
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
2.5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten Selderij)
4 stuk(s)
Half-om-half gehaktballetjes met Spaanse kruiden
(Kan bevatten Selderij, Soja, Gluten, Eieren, Mosterd)
75 gram
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 gram
Passata
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Ui
½ el
Olijfolie
1 tl
Suiker
½ el
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.