Gevulde kastanjechampignons met geitenkaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gevulde kastanjechampignons met geitenkaas

Gevulde kastanjechampignons met geitenkaas

2 porties | met walnoten en honing

Tover deze kastanjechampignons tijdens de feestdagen om in een feestelijk hapje! Vul de champignons met de verse geitenkaas en maak het helemaal af met de walnootstukjes, rucola en honing-mosterddressing.

Labels:
Veggie
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Walnoten
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

250 gram

Kastanjechampignons

50 gram

Verse geitenkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

20 gram

Walnootstukjes

(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

80 gram

Rucola

40 gram

Honing-mosterddressing

(Bevat Mosterd)

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

2 tl

Honing [of plantaardig alternatief]

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1095 kJ
Energie (kcal)262 kcal
Vetten20.6 g
waarvan verzadigd9.3 g
Koolhydraten7.2 g
waarvan suikers6.1 g
Vezels3.4 g
Eiwitten10.3 g
Zout0.6 g

Benodigdheden

Koekenpan
Bakplaat met bakpapier
Saladekom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 190 graden.
  • Verwijder de steeltjes van de kastanjechampignons en snijd de steeltjes fijn.
  • Verhit 1/2 el roomboter in een koekenpan op hoog vuur en bak de champignonsteeltjes 2 - 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
2
  • Leg de kastanjechampignons op een bakplaat met bakpapier.
  • Vul de champignons met de gebakken steeltjes en vervolgens met de geitenkaas.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de walnootstukjes erover.
3
  • Bak de gevulde champignons 8 - 10 minuten in de oven.
  • Meng ondertussen in een saladekom de rucola met de honing-mosterddressing. Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Verdeel de rucola over de borden en serveer de gevulde champignons erbovenop.
  • Besprenkel de gevulde champignons met de honing.